Проекти с наше основно участие

 

Проектите в които ДЕН ЕООД е взимала участие са от множество различни области, но и всеки от тях е бил правилно изпълнен и описаните тук машини работят безотказно и до днес. Това са примери за нашето адекватно отношение в различни среди на работа и при различни изисквания към предлаганите от нас устройства.

 

Комбайн за косене на лавандула.

Технологията за показания хедер и конвеир не е нова, но в сътрудничество с Металагро АД тя беше подобрена с нашите елементи за прецизен контрол на хидравличните упраления.

 

 


 Товарни и автомобилни асансьори

Плавната промяна на скоростта при потегляне и спиране на асансьора е изключително важно при повдигане и спускане на чупливи предмети а също и на тежки машини, в частност автомобили за многоетажен паркинг. Тук нашият опит в хидравличния контрол се явява ключов и е причината да работим по такива проекти с множество други фирми, като Лифт класик ЕООД, Варна лифт ЕООД и други.


Преса за ябълков сок

Друга специализирана преса, с множество практически приложения. И тук нашият принос е в управлението и контрола

 


 Преса за чупене и отделяне на орехови черупки

С много съвместна работа между ДЕН ЕООД и Хидроинжинеринг-ЕС ЕООД машините "Optima 2" и "Optima 4" се появиха на бял свят. В момента е достъпна изпитаната и надеждна Optima 2.

 

 

 

 


Реиновирана хидравлична преса със съвременни хидравлични елементи

Стара преса от времето на съветския съюз сега работи безотказно, като разполага с програмируем сортуер, направен от нас. Кликнете линка и ще можете да видите видео, показващо пълния ни принос в реиновацията и контрола на хидравликата в машината

 

 

Проекти, използващи наши контролни пултове

Преса за чупене на орехи

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com