През годините работа върху хидравлични системи и усъвършенстването на технологията на попорционалният регулатор на дебит, хидравличноите цилиндри и други елементи, постепенно се усъвършенствахме и в контролирането им. В това се състои работата на електронните ни контролери, един от които е ECF-3P. В днешни дни свързваме контролни пултове и предлагаме услугата да направим подходящ контролер (за ръчно командване на хидравлична преса) по поръчка: с всякакви видове джойстици и бутони, с дисплей, с програмируем софтуер, като всичко се изработва изцяло от нас и е оригинално изделие.

Но поради естеството на работата с хидравлични машини, всъкакъв тип контролер (дори и херметизирани, каквито също предлагаме) се замърсяват с времето. Освен това сме способни да направим електронният контрол на всякакви устройства с различни изисквания, като системи за бита или офиса. За това, ако не се нуждаете от голям контролер, който да заема място можете да се възползвате и от предлаганите от нас мобилни приложения. Повечето от предлаганите от нас продукти или готови проекти имат и посветено приложение, което работейки с Bluetooth установява връзка с контролните елементи и ви дава възможността да работите с повечето машини без дори да ги докосвате (освен при хидравличните преси, където строгите правила за безопасност ограничават използването на безжични технолойии).

В допълнение, при достатъчно голям срок можем да изработим приложение за всякакви ваши нужди като отделен продукт.

Контролерите от серията ECF се програмират чрез прости механични превключватели, които често са неудобни за използване. Приложението ECF_control_v3 улеснява процеса неимоверно, като позволява програмирането и контролирането на всякакви хидравлични системи с натискане на бутон на телефона ви. То може да бъде изтеглено през линка долу, но за да работи е нужна предварителна заявка за закрепяне на Bluetooth модул към контролера, който използвате.

Повече за продукта >>

Приложението LM_control_v3 е направено за да може лесно да се програмират стойностите, които управляват работата на хидравлична система с множество режими на работа, като например многоосен хидравличен кран. За опити с такъв кран можете да прочетете през линка долу.

Повече за продукта >>

Проекти осъществени с нашата технология

Ножичен подемник 

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com