Проекти, използващи наши контролни пултове

Преса за чупене на орехи

Контролни пултове

 

Пулт за управление на Машина за косене на лавандула. Има два работни режима – работа и транспорт. Управлява  височината и наклона на платформата, положението на двата клона на V-образния хедер и скоростта на алвиолите и транспортната лента. Управлението на скоростта е с потенциометър, който подава сигнал на вграден в Пулта EFC_9P, който от своя страна управлява един ECFR-3W.

Пулт за управление на ножичен подемник с електрическо захранване. Има два режима – движение и подемник. Основен орган за управление е четири-позиционен аналогов джойстик с токови изходи 4 – 20 mA. Скоростта на движение напред и назад е пропорционална на наклона на джойстика напред/назад. В движение може да се завива, като ъгъла на управляемите колела е пропорционален на наклона на джойстика ляво/дясно. При вдигане и спускане, платформата тръгва и спира плавно.

Универсален контролер за панелен монтаж с голям 4 редах20символа LCD дисплей и 24 тактилни бутона. Решава широк кръг задачи в управлението на електро-хидравлични и електро-пневматични системи. Типични приложения са рециклирани преси в специалното производство, диамантени инструменти, керамика, хранителна промишленост и др.

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com