Контролери серия ECF и други

 

Специализиран контролер за хидравлични товарни и автомобилни асансьори с плавно управление на скоростта чрез ECFR-2W. Има само три входни сигнални линии, които са опторазделени. Изходите управляват един ECFR-2W , вкл/изкл на хидравличната помпа, разтоварването на същата и разпределителя за движение нагоре/надолу на платформата. Предназначен е основно да работи  в стандартно асансьорно ел табло , като модул за управление на хидравличната система. Може да работи и в автономен режим при по-прости конфигурации повдигателни уредби.

Повече за продукта >>

Универсален контролер за системи съдържащи ECFR-3W  или ECFR-2W. Има вградени девет различни програмни алгоритъма, които покриват най-често използваните приложения на регулаторите на дебит от серията ECFR. За целтта Контролерът има четири опторазделени цифрови входа, аналогов вход 4 – 20 mA , аналогов вход 0 – 5 V, стабилизирано напрежение за аналоговите входове, изходи за свързване на ECFR, три мощни цифрови изхода  за включване на ел магнити. Захранващото напрежение е от 12 до 35 VDC.

Повече за продукта >>

Контролер за многоосеви хидравлично задвижвани системи, с индивидуално програмиране на циклограмата на движение на всяка ос. За управление на хидравлични автомати с последователно действие, с ръчно или автоматично позициониране на изпълнителните механизми. Различните скорости се осигуряват от един ECFR-3W, което осигурява стабилни параметри при промяна на товара в широки граници. Типично приложение на HPLC-17FR  е мобилен кран с пет степени на свобода, използван за товарене и разтоварване на пчелни кошери, при които се изисква изключително плавно движение.

Повече за продукта >>

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com